Välkomna till HKKVs höstprogram 2020!

Nu har höstens program skickats ut till alla medlemmar via e-post.

Mot bakgrund av pandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer insåg  HKK och HKKV i våras och i samspråk med utställarna  att utställningsverksamheten i Flygeln kunde fortsätta men med en begränsning av antalet besökare åt gången i huset. Besökarna visade stor respekt för reglerna och många uttryckte sin glädje över att utställningarna var öppna. Det visade sig fungera så bra att vi fortsätter i samma anda, naturligtvis med lyhördhet om situationen skulle förändras under hösten.

Bästa sättet att hålla sig uppdaterad är  att gå in på denna hemsida eller Huddinge Konstnärsklubbs hemsida,  eller på vår Facebook grupp Facebook.com/HKKvänner 

HKKV program höst 2020 Vill du ha ett utskrivet program så finns det i Flygeln på Fullersta gård.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.