Välkommen till Fullerstapalettens vernissage lördag 6 och söndag 7 juni kl 12-16!

Hämta inspiration under dessa karantänstider! Välkommen till Fullerstapalettens utställning ”Sommarfantasier” som pågår 6-14 juni. Fullerstapaletten som är  HKKVs målargrupp ställer ut 10 av sina deltagare denna gång.Vi visar måleri, grafik och konstglas.

Vernissagen pågår under dagarna två ! Lördag 6 juni och söndag 7 juni kl 12-16. Endast 10 besökare släpps in åt gången. På grund av restriktionerna har vi också extra öppet under veckan så att alla som vill ska kunna gå dit. Kombinera gärna ett besök på utställningen denna vackra försommar med en fika utomhus på Spröd! Välkomna!

Tid: 6-14 juni 2020. Öppet lördag och söndag 12-16, tisdag, onsdag och torsdag kl 12-18 samt fre kl 10-16

Plats: Flygeln, Fullersta Gårdsväg 18, Huddinge. (Pendeltåg till Huddinge station, därefter promenad ca 400 meter) . 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.