HKKs Flygel i Fullersta gård nu stängd för reparation men HKKVs program fortsätter!

Som tidigare meddelats per mail till HKKVs medlemmar så upptäcktes mögel i HKKs Flygel. Den är från och med nu stängd fram tills renoveringen är klar, förhoppningsvis tills vårterminen startar igen. Detta har gjort att HKKs och HKKVs utställningsprogram fått skjutas framåt.  Men två utställningar har hunnit genomföras innan renoveringen i Flygeln startade, dels Anne-Mona Kåstads utställning ”Talande trä & Berättande Broderi” samt HKKs jubileumsutställning ” 30 år senare” som precis tagit slut. Vi har också tillsammans med HKK och Huddinge Kommun genomfört 1000 meter Konst & Hantverk som i år var mycket välbesökt. Vi har också hittills i höst hunnit med konstvandringar på SEB och på Nya Karolinska för att se deras fantastiska konstsamlingar. I höst återstår enligt programmet :

7/11 Studiebesök på Litografiska museet den 7 november då vi får en föreläsning om Litografin som fyller 200 år i år.

17-30/11 HKKVs målargrupp ”Fullerstapaletten”har utställning på Huddinge Kulturhus hos Folkes i Huddinge Centrum med vernissage lördag den 17 november.

2/12 Extrainsatt! Håkan Bull bjuder in till akvarelldag i sin ateljé. Den är till för Nordiska Akvarellsällskapets medlemmar men HKKVs medlemmar är välkomna i mån av plats! Anmälan görs till akvarellen.hakan.bull@gmail.com

7/12 Jenny Nyström – illustratör och pionjär. Guidad visning och julavslutning på Sven-Harrys museum.

Under den tid som renoveringen är igång har HKKVs målargrupp fått möjlighet att vara i Konstverkstan, den andra Flygeln till Fullersta gård vilket vi är mycket tacksamma för.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.