Välkommen till vernissage 17 november kl 15.30- 18.00!

HKKVs egen målargrupp ställer ut den 17-30 november i Huddinge Kulturhus hos Folkes, Sjödalstorget 1, Huddinge Centrum. Målargruppen består av 18 HKKvänner som älskar att måla och experimentera. Utställningen  heter ”Speglingar – Huddinge sjöar”. Speglingar syftar på allt som kan speglas – inte nödvändigtvis vatten… Vi har också haft Huddinge sjöar som ett tema  under terminen för de som önskat. Detta är en uppföljning av de tidigare Huddinge teman som vi haft – 2016 ” Fullersta gård” och 2017 ” Huddinge Centrum”. Dessutom har vi under Marianne Kubes ledning som är en av deltagarna i målargruppen haft experiment med tusch som vi också visar ett litet urval av på utställningen.

Varmt välkomna!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.