Välkommen till utställningen Allt som heter något

 I Flygeln kan du besöka utställningen ”Allt som heter något” med konstnärerna Lars Hedelin och Ann-Catrin Olsson. I utställningen möts skulptur och rörlig bild i tankar om hur vårt språk och idéer förhåller sig till och skapar verkligheten omkring oss.

poster_hedelin_2017_A4

Lars Hedelin tecknar film som ofta handlar om naturen, vår plats i och förhållande till den, vår bild av naturen och de betydelser vi ger den. Ofta med landskapet som filmernas högst aktiva subjekt. Filmerna handlar också om animation, animerandet/besjälandet av vår omgivning och därmed också om skapande verksamhet i sig. Ann-Catrin Olssons arbete kretsar kring kroppars korrespondens samt hur den egna kroppen fungerar som måttstock för att förstå och orientera sig i omgivningen. Med ett stort intresse för koreografi låter hon material såsom aluminium, textilier och trä agera ställföreträdare för den mänskliga kroppen. Mer information  anncatrinolsson.com och  larshedelin.com

Utställningen är öppen: 18/11- 10/12 2017 lördag och söndag kl 12-16

Plats : Flygeln till Fullersta gård, Fullerstagårdsväg 18 (ca 5 min från Huddinge C)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.