Välkommen till vernissage 9 april 2016 12-16

De svenska konstnärerna Anita Wernström och Jennie Fagerström samt Helen Smith från England och Rikke Lundgreen från Norge visar utställningen Mirror you/ Speglar dig. Konstnärerna kommer på vernissagedagen att presentera sig själva och utställningen klockan 13:00 samt 15:30 strax innan de håller en mottagning (Drink reception) klockan 16-18.

Mirror you vernissagekort Mirror you

De fyra konstnärerna har träffats i London mellan 2001 och 2008 samtidigt som de var konststuderande där på olika konstskolor. De har sedan dess varit i kontakt med varandra, samarbetat och hållit den kreativa dialogen levande. Detta är den andra utställningen som de genomför tillsammans.

”Utställningen visar hur vi speglar varandra i våra respektive konstnärliga processer genom dialog, konceptualisering och deltagande med konsthistorien och populärkultur som referens. Vi använder utställningsytan som en plattform för utbyte och utveckling av pågående konstnärligt arbete”

Under veckan före utställningen bygger konstnärerna utställningen. Är du intresserad av att titta in under arbetet hör av dig till dem för att äta lunch eller dricka kaffe.

Utställningen pågår 9 april – 1 maj. Öppet lördag -söndag 12-16. plats: Flygeln, Fullersta gård, Fullerstagårdsväg 18.

Galleriet kommer på begäran att vara öppet under Stockholm Art Week 19-24 april. Kontakta Anita Wernström via telefon eller e-post: 07006528078, contact@anitawernstrom.com

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.