Välkommen till HKKVs årsmöte måndag 22 februari!

Huddinge Konstnärsklubbs Vänners  årsmöte 2016 äger rum måndag den 22 februari kl 19.00 i Håkan Bulls atelje Edsvägen 3 ( ingång från gatan).Kallelse har gått ut till samtliga medlemmar. Verksamhetsberättelsen finner du nedan.

Verksamhetsberättelse 2015 HKKV

Efter mötesförhandlingarna visar Olle Magnusson bilder och berättar om Huddinge Konstnärsklubbs verksamhet. Därefter äger dragning av 2015 års medlemslotteri rum. Vi drar om turordningen att välja konstverk. Det först valda namnet väljer först osv. Om du inte kan närvara kan du lämna fullmakt för någon att välja för din räkning. Om så icke sker väljer styrelsen vinst för icke närvarande vinnare sedan närvarande vinnare gjort sitt val.

I år har vi dessutom ett antal närvaropriser som lottas ut bland dem som närvarar på årsmötet. Vinsterna kommer att ställas ut i lokalen från och med klockan 18.30 . Dessa kan du också se här

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.