Välkommen till vernissage för Novemberljus lördag 11 november kl 12-16

Lördagen den 11 november öppnar Novemberljus 2023, där de fem konstföreningarna i Föreningen Huddinge Kulturhus utser tre konstnärer var som får ställa ut tre konstverk var i Huddinge Kulturhus hos Folkes i Huddinge centrum. Vernissage äger rum lördag 11 november kl 13:30

Årets utställare: Daniel Andersohn, Martin Antonius och Patrik Sikon, Kulturföreningen Lyktan, Håkan Bull, Olle Magnusson och Michael Schrammel, HKK, Ingeborg Näslund, Kerstin Olsson och Kerstin Åkerberg, Fullerstapaletten ,HKKV, Susan Paget och Amalia Årfelt, Litografiska museet samt Maja-Lisa Czajka, Tuula Vesamäki, konstföreningen Bellis och Bellis Broderigrupp.

Konstnärscafé torsdag 30 november kl 18-20! Välkommen att träffa några av utställningens konstnärer som berättar om sin konst hos Folkes!

Tid: Utställningen pågår t o m 2 december . Se öppettider på affischen. Adressen är Folkes, Sjödalstorget 1, Huddinge C.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.