Välkommen till HKKVs Måleritält lördag 30 september kl 11-15 i Fullerstaparken!

I samband med Huddinge Konst 30 september finns vi i HKKVs Måleritält i Fullerstaparken. Välkommen att prova akvarell eller akryl tillsammans med några medlemmar i HKKVs målargrupp Fullerstapaletten. Här finns också en utställning.

Vuxna och ungdomar är välkomna att prova. Har du ett barn med dig så har vi ordnat med ett särskilt bord till dem. Barnen är också välkomna till Konstverkstan där man denna dag skapar skulpturer i återvunnet material.

Vi visar också en utställning med måleri och konsthantverk av medverkande i workshopen – Jane Barger, Inger Blomberg, Marie Edsborg, Madeleine Engfeldt-Julin, Marianne Kube och Kerstin Åkerberg.

HKKVs måleritält under Huddinge Konst 2022
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.