Välkommen till Huddinge Konst lördag 24 september kl 11-16!

Den 24 september äger en mängd konstaktiviteter rum i Skogås och i Fullersta. Välkommen att ta del av dessa! Huddinge Konst är ett samarrangemang mellan Huddinge kommun och konstföreningarna i Huddinge Kulturhus bl a HKK och HKKV. Hela programmet finner du här http://www.huddinge.se/konst

Skulpturutställning! HKK har utöver den nuvarande utställningen ”Behind the Scene” med konstnärer från Galleri Rostrum i Flygeln, även sin traditionella skulpturutställning som i år har tema REP i Fullerstaparken kl 11-16. Glöm inte att rösta på din favorit före klockan 15!

Akvarellexperiment! HKKV bjuder via sin målargrupp Fullerstapaletten på akvarellexperiment. Välkommen till akvarelltältet i Fullerstaparken kl 11-15!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.