Välkomna till en späckad HKKV-höst!

Programmet är nu färdigt och har skickats ut digitalt till alla medlemmar. Tryckta exemplar kommer också att finnas på Flygeln vid Fullersta Gård när första utställningen för säsongen öppnar den 20 augusti . Ebba Jordelius ställer ut på nedervåningen. Namnet på hennes utställning är ”Landskapskroppar ”och på övervåningen kommer HKK-medlemmen Edmon Kahlil att visa sin utställning -”Förlorade i havet”. Den 31 augusti kl 19 håller vi ett konstnärssamtal med Edmon Kahlil. Vi återkommer med inbjudan till vernissage och konstnärsamtal!

Vi vill också så här i inledningen av höstprogrammet puffa för Huddinge Konst lördagen den 24 september som äger rum i Skogås, Fullersta Gård och i Fullerstaparken med många aktiviteter. HKK har bl a sin sedvanliga skulpturutställning med tema REP. HKKV kommer att ha ett eget tält i Fullerstaparken som vi kallar för ”Akvarelltältet” där vi experimenterar med akvarell och vuxna får testa tillsammans med medlemmar i vår målargrupp Fullerstapaletten. Här kommer också att finnas konst och konsthantverk till försäljning. Se hela programmet på www.huddinge.se/konst.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.