Välkommen till vernissage torsdag 6 januari kl 12-16! 2022 års första utställning!

”Mot Ljusare Tider” heter Fullerstapalettens utställning på Trettonhelgen, något som blivit en liten tradition. I januari 2021 blev det en digital utställning på grund av pandemin. 2022 satsar vi på att kunna ha en coronasäkrad utställning i Flygeln vid Fullersta Gård där vi följer FHMs rekommendationer. Vi kommer dessutom att lägga ut en liten filmad version för den som väljer att stanna hemma. Fullerstapaletten består av medlemmar i HKKVs målargrupper. Välkomna!

Tid: 6 – 9 januari 2022. Öppet: tor kl 12-16, fre kl 12-18, lör-sönd kl 12-16. Plats: Flygeln vid Fullersta Gård, Fullerstagårdsväg 18, Huddinge. Pendeltåg till Huddinge station, därefter promenad ca 400 meter

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.