Välkommen till tre vernissage lördag 25 november!

Lördagen den 25 november äger Huddinge Konst rum i Fullersta gård, Fullerstaparken, Skogås C och i Trångsund. Hela programmet och karta över Fullersta Gård och parken finns här.

I samband med Huddinge Konst öppnar inte mindre än tre utställningar i Fullersta gård och Fullerstaparken

Materialitet där samtida konsthantverk visas av Margon Lindberg, Pamela Wilson, Anna-Kajsa Wikström, Inga Tsernova, Sandra Hiredal och Maja Bakken. Utställningen finns i Flygeln vid Fullersta Gård och pågår till den 10 oktober. Den är öppen lördag och söndag kl 11-16 ( 25/9) och 12-16 övriga helger.

Klädsamt, skulpturfestival i Fullerstaparken av HKKs konstnärer kl 11-15. Du kan rösta på din favorit!

Konstmix 2021 i tälten Fullerstaparken. 10 utvalda konstnärer från Huddinge Vårsalong ställer ut och säljer sin konst. Inger Blomberg, Fernando Caceres, Christina Demmler, Carina Esk, Eva Granath, Natalie Jendel, Marie Lagerström, Lottie Lindtrup, Kerstin Olsson Grönvik och Karin Sörensen. Öppen endast lördag 25 september kl 11-15.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.