Välkommen till Lust & Fägring fredagen 16 april kl 10-14!

Fredagen den 16 april öppnar utställningen ”Lust & Fägring” på Huddinge Kulturhus hos Folkes. Sju medlemmar i Fullerstapaletten, Jane Barger, Lisbeth Barkholt, Inger Blomberg, Marie Edsborg, Madeleine Engfeldt-Julin, Inger Helmstein och Marianne Kube ställer ut främst akvareller men också akrylmålningar.

Utställningen är tillägnad Våren som vi så länge längtat efter samt förhoppningen om en snar nedtrappning av pandemin. Folkes har pga rådande omständigheter endast öppet kl 10-14 måndag -fredag. Rådet är att gå dit och se utställningen vid 10-tiden då det är lite folk och varför inte sedan beställa en av Folkes goda luncher och äta i det luftiga caféet? Se Folkes lunchmeny här

Tid: 16 april – 14 maj 2021. Öppet måndag – fredag kl 12-14 Plats: Huddinge Kulturhus hos Folkes, Sjödalstorget 1, Huddinge Centrum (Pendeltåg till Huddinge station, därefter promenad in till centrum ca 100 meter)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.