Välkommen till vernissage för Svenerik Jakobssons utställning lördagen 26 september kl 12-16

Missa inte Svenerik Jakobssons utställning ” Från nära och fjärran” som har vernissage lördagen den 26 september kl 12-16. Han visar etsningar, fp-gravyr, akvarell och stenskulptur från sin rika produktion.

Nyinsatt! Torsdagen den 8 oktober kl 19 – konstnärssamtal med Svenerik Jakobsson som lovat att berätta om sådant som ni inte hört förut 🙂 Då vi har ett begränsat antal platser, inte minst mot bakgrund av Covid 19 så behöver man anmäla sig senast den 6 oktober  till renee@fougstedt.se

Samtidigt på lördagen 26 september kl 12-16 pågår HKKs skulpturfestival ” Pinnstolar i parken”– Konstnärliga platser för meditation och eftertanke på säkerhetsavstånd –  i Fullerstaparken

1000 meter Konst& Hantverk är som tidigare meddelats, inställt i år men arrangeras igen hösten 2021! Det ser vi fram emot! Roligt dock att HKK trots allt i år arrangerar sin uppskattade traditionella skulpturfestival!

Tid: 26 september – 18 oktober 2020. Öppet lördag och söndag kl 12-16.

Plats: Flygeln, Fullersta Gårdsväg 18, Huddinge. (Pendeltåg till Huddinge station, därefter promenad ca 400 meter)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.