Välkommen till vernissage lördag 16 mars kl 12-16

Välkommen till HKK-konstnären Anita Wernströms utställning i Galleri Garaget, Fullersta Gård.

‘Rita’ är en del av ett pågående performanceverk med titeln Att passa in/Keeping shape där kurvlinjaler, ett ritinstrument, reproduceras på olika sätt. De skulpturala objekten kan flyttas runt och kastar skuggor och reflektioner som rör sig över rummet. Platsen förändras över tid då kompositionen är i ständig förändring och besökaren blir en del av en temporal komposition.

I utställningen undersöker konstnären sin praktik som speglar arbetet i ateljén, där en konstant process och en ständig kompromiss sker i sökandet efter visuell tillfredställelse. Konstnären tar sig an det nya utställningsrummet med akten av att rita, rörelse, färg, objekt, och bilder.

Utställningen pågår 16 mars- 7 april. Öppet: lördag och söndag kl 12-16 i Galleri Garaget, Fullerstagårdsväg 18 i Huddinge, cirka 5 minuters gångväg från Huddinge station.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.