Fullsatt och glada vinnare!

I veckan hölls HKKVs årsmöte med Håkan Bull som engagerad ordförande. Lokalen var fullsatt.

Efter årsmötesförhandlingarna berättade Olle Magnusson underhållande till bilder om HKK-året. Därefter vidtog den efterlängtade utlottningen av konst. I år hade vi inte mindre än 16 konstverk och en bok att lotta ut. För att stimulera att så många som möjligt deltar i årsmötet bestämdes att 7 närvaropriser skulle lottas ut i början. Därefter drogs de övriga 10 lotterna. Om personen inte var närvarande så valde styrelsen ut  konstverk till vinnarna. I år delades det dessutom ut priser i form av fina konstverk till Gunnar Rönnestig och Gunnel Westerberg för att ha rekryterat flest medlemmar under 2018. Berätta gärna för vänner och bekanta om HKKV! Ju fler medlemmar vi är desto mer konst kan vi köpa av våra konstnärer och desto mer kraft får föreningen när det gäller att uppmärksamma kulturfrågor i kommunen! Stella Larsson som avgått ur styrelsen tackades med en blomma.

Några av de glada vinnarna i HKKVs konstlotteri

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.