Information inför vårens program

 Vi i styrelsen vill tacka alla HKK-vänner och alla konstnärer i HKK för ett fint samarbete under året och önskar ett gott 2019.

Tyvärr blir inte Flygeln renoverad i den tid som var utlovad. I mitten av december meddelade Huge Samhällsfastigheter AB kommunens fritids- och kulturförvaltning att syllarna är ruttna och huset måste lyftas för att kunna åtgärdas.

Strax före jul blev vi erbjudna en ersättningslokal ”Garaget” som finns på Fullersta Gårds mark, något som HKKs styrelse nu har tackat ja till. Vi i HKKVs styrelse tycker också att lokalen kan användas till utställningar även om det gäller att tänka till och planera om vårens tänkta utställningsprogram eftersom lokalen är väsentligt mindre än HKKs Flygel.

Så snart planeringen har klarnat när det gäller utställningarna kommer det tryckta vårprogrammet ut. Under tiden publicerar vi de olika programpunkterna allteftersom de blir klara här på www.hkkvanner.se så att du kan börja boka in. Utöver utställningarna har vi flera spännande studiebesök inplanerade.

HKKVs målargrupper fortsätter sina målarträffar på tisdagar även i vår i Konstverkstan, Fullersta gård.

Ni kan redan nu boka in årsmötet den 21 februari hos Folkes kl. 19 då fina konstverk lottas ut.

Bästa hälsningar styrelsen genom Renée Fougstedt, ordförande i HKKV

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.