Soligt och glatt möte med Huddingebor

Lördagen den 20 maj var HKKV för andra gången med på Huddingedagarna.

I fantastiskt väder stod vi i vårt stånd och pratade om konst med huddingebor bla med hjälp av en frågesport om konsten i kommunen. En av frågorna var vem som gjort den stora fresken i Huddinge kommuns sessionssal där fullmäktige sammanträder. Alldeles för få, även politiker som brukar vara  där på fullmäktigesammanträden, visste att det är Sven X-et Erixon som har målat den.Sammanfattningsvis har vi mycket att göra för att både berätta om och pusha för konst och kultur i vår kommun !

Samtliga priser i vår tävling tog slut…och många framtida konstnärer blir det!  Det kunde vi konstatera när vårt stånd allteftersom dekorerades av alla barn som vid vårt ritbord gjorde teckningar.

En härlig dag då vi förhoppningsvis kunnat förmedla lite nya kunskaper om konsten i Huddinge och kanske värvat någon ny medlem. Ju fler vi blir desto mer kan vi stödja och trycka på för konst- och  kulturinitiativ i kommunen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.