Välkommen på vernissage torsdag 5 januari kl 12-16

Nu är det dags för Fullerstapalettens första gemensamma utställning 5/1-8/1!

Fullerstapalettens tio konstnärer ställer ut måleri och konsthantverk. ”Mellan himmel och hav” är namnet på utställningen. Gruppen har också arbetat under ett gemensamt tema ”Fria tolkningar av Fullersta gård” som visas på övervåningen i Flygeln.

storjipeg

Fullerstapaletten är HKKVs egen målargrupp som startade för ett år sedan.Tanken var att samla målande Vänner för att skapa tillsammans och lära känna varandra. HKK har generöst ställt sig bakom idén och låter oss använda lokalerna i Flygeln för våra målarträffar. Dessutom har gruppen haft besök av olika HKK-konstnärer under året som berättat om sin väg till konstnärsskapet och visat sin konst. Gruppen består av tio personer med varierande erfarenhet av måleri. Gemensamt är att vi tycker det är väldigt roligt och avkopplande att måla och hålla på med konsthantverk.

Fullerstapaletten består av Inger Blomberg, Madeleine Engfeldt-Julin, Solweig Gunnarsson, Michiko Kauppinen, Meta Lewander, Ingeborg Näslund, Anita Olmin, Maria Sverker, Lil Wiberg och Ann Österberg

Öppet:  5-8 januari kl 12-16 varje dag!

Plats : Flygeln till Fullersta gård, Fullerstagårdsväg 18 (ca 5 min från Huddinge C)

PS. Om du skulle vilja vara med i Målargruppen så kan du anmäla dig till madeleine@hkkvanner.se. Vi har för närvarande väntelista.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.