Konst för alla Huddingebor? – Välkommen till ett samtal om konsten i Huddinge 12/10 kl.18

Skulpturen föreställer Professor/ konstnären Asmund Arle verksam i många år i Huddinge, av Jörgen Hammar. Stod tidigare framför scenen i Huddinge C.Förstörde de kommersiella ytorna tyckte det kommunala bostadsbolaget Huge...

Skulpturen föreställer Professor/ konstnären Asmund Arle verksam i många år i Huddinge, av Jörgen Hammar. Stod tidigare framför scenen i Huddinge C.Förstörde de kommersiella ytorna tyckte det kommunala bostadsbolaget Huge…

HKKV medverkar under Demokratidagarna! Vi tycker att det är hög tid att lyfta frågorna kring den offentliga konsten och olika konstsatsningar i kommunen.

Välkommen att ställa dina frågor till panelen som består av Vibeke Bildt (l), ordf. för Kultur- och fritidsnämnden, Michael Hagström (s) Kultur- och fritidsnämnden samt Håkan Bull, ordf. i Huddinge Konstnärsklubb. Madeleine Engfeldt-Julin, HKKV är moderator.
Tid: Onsdagen den 12.10 kl 18:00-19:45. Vi håller till på Fullersta gård, Fullerstagårdsväg 18.

Mellan 18-18:30 finns det möjlighet att köpa något att äta därefter startar vi programmet. Vi räknar med att komma igång senast 18:30. Vi hoppas att många engagerade Vänner och konstnärer kommer! Sprid gärna detta program till flera!
För att kunna beräkna hur många som kommer är vi tacksamma om du anmäler ditt deltagande till Stella Larsson, HKKV.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.