HKKvänners målargrupp startar 19 januari

Styrelsen för HKKvänner har beslutat att erbjuda en möjlighet för de medlemmar som målar att bilda en målargrupp.

Detta sker i samarbete med Huddinge Konstnärsklubb som kommer att erbjuda stöd då och då av sina konstnärer.Gruppen leds av Madeleine Engfeldt-Julin och Ann Österberg från HKKvänners styrelse. Gruppen är fn fulltecknad men det går bra att ta kontakt med madeleine@hkkvanner.se för mer information samt anmäla intresse för deltagande längre fram.

Första träffen äger rum tisdag 19/1 18.30 till 21.00 i Flygeln, Fullersta gård. Medverkar denna gång gör Håkan Bull, ordförande för HKK som kommer att berätta om Huddinge Konstnärsklubb samt om Nordiska Akvarellsällskapet och dess tidning Akvarellen som han är redaktör för.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.