Välkommen till hösten första utställning! Vernissage lördag 25 augusti kl 12-16

Varmt välkomna tillbaka för en ny höst med Huddinge Konstnärsklubbs Vänner! Som framkommit i ett mail från föreningens ordförande Renée Fougstedt så blir det en lite annorlunda höst. HKKs flygel behöver renoveras pga mögelangrepp under hösten. I flygeln kommer därför endast två utställningar i höst att äga rum.

Dels den utställning som startar på lördag av Anne-Mona Kåstad ”Talande trä & Berättande måleri” och pågår fram till den 9 september och inte minst HKKs jubileumsutställning som har vernissage den 29 september i samband med 1000 meter konst. Mer information om denna kommer! Förhoppningen är att utställningsverksamheten kan starta till våren igen – men det får vi veta så småningom när Huddinge Samhällsfastigheter drar igång jobben och kan ge oss en prognos.

Men detta betyder inte att Vänföreningens aktiviteter minskar! Höstprogrammet fastslås i början av september och vi återkommer med detta via mail, hemsida och Facebook så snart det är klart.

Avslutningsvis! Välkomna till vernissagen ovan den 25 augusti kl 12-16. Ni kan då också passa på att se Fullersta gårds nya utställning ”Artefakter” av Åsa Jungnelius som pågår 18 augusti – 4 november.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.