Välkommen till vernissage lördag 13 januari kl 12-16

Speglingar i is och vatten heter Eva Teorells utställning som öppnar lördagen 13 /1 kl 12-16

Vernissage Eva TeorellSå här beskriver Eva Teorell själv sin utställning:

”Motiven bakom denna utställning är hämtade både långväga ifrån och från det mycket nära; långa vistelser i Ishavet samt betraktelser från en trädgårdsdamm. Is eller vatten är en fråga om tid och temperatur, men i båda tillstånden återspeglar ytan det som är ovanför samtidigt som de döljer det gåtfulla mörkret under. För att återge de stora isarna har jag använt glas, för att skildra de mindre vattnen och dess växter olika limtekniker.Med finns också skildringar av vardag med katter. Trycken är utförda i giclée,  (en digital tryckteknik) efter originalteckningar. Skulpturerna är bronsgjutningar.”

Utställningen är öppen 13/1-4/2 lördag och söndag kl 12-16

Plats : Flygeln till Fullersta gård, Fullerstagårdsväg 18 (ca 5 min från Huddinge C)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.